1.

 Τι προϋποθέσεις απαιτούνται για να εγκαταστήσω ένα σπίτι;

H μόνη προϋπόθεση είναι να υπάρχει η βάση πάνω στην οποία θα τοποθετηθεί. Συνήθως γίνεται από οπλισμένο σκυρόδεμα πάχους 10-15cm. Προτού γίνει η βάση πρέπει να συμβουλευτείτε τους τεχνικούς της εταιρείας όσον αφορά τις διαστάσεις και τυχόν πρόνοιες για αποχετευτικά κλπ...

2.

 Πως θα το μεταφέρω στο χώρο που προορίζεται να τοποθετηθεί;

Δεν χρειάζεται να το μεταφέρετε. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα απαιτούμενα μεταφορικά μέσα και γερανό για να τοποθετηθεί στη θέση του. Ακόμα και αν πρόκειται να πάει στο βουνό ή σε μια ερημική παραλία, η εταιρεία θα το μεταφέρει αρκεί να υπάρχει δρόμος.

3.

 Ποιος θα το εγκαταστήσει;

Οι τεχνικοί της εταιρεία μας ασφαλώς. Εξ' άλλου η τοποθέτηση, από τη στιγμή που τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις είναι μια απλή και σύντομη διαδικασία.

4.

 Σε πόσες μέρες μπορώ να το παραλάβω;

Κατά μέσο όρο τα η παράδοση γίνεται 20 εργάσιμες μέρες από την υπογραφή της παραγγελίας. Η ακριβής διάρκεια μέχρι την παράδοση εξαρτάται από το μέγεθος του σπιτιού, την εσωτερική του διαρρύθμιση και τις απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά τον εξοπλισμό του. Αν ο πελάτης επιλέξει τυποποιημένο μοντέλο που υπάρχει σε στοκ η παράδοση μπορεί να γίνει και την ίδια μέρα.

5.

 Πόσο αντέχει στις καιρικές συνθήκες (υγρασία, βροχή, ήλιος);

Τα σπίτια της εταιρείας μας κατασκευάζονται με πάνελ πολυουρεθάνης επενδυμένα με υψηλής ποιότητας λαμαρίνα ειδικά επεξεργασμένη ώστε να αντέχει σε πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες, και προπάντων στην υγρασία.

6.

 Τι διαθέτει στο εσωτερικό;

Διαθέτει ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση (εκτός αν δεν τα χρειάζεται ο πελάτης), πρόνοια για τηλεφωνική γραμμή και ότι άλλο απαιτήσει ο πελάτης κατά την παραγγελία

7.

 Μπορώ να τροποποιήσω κάποια σημεία και να το προσαρμόσω στις ανάγκες μου;

Βέβαια! Μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν ανοίγματα για πόρτες και παράθυρα. Μπορούν να μετακινηθούν διαχωριστικά... κλπ. Η εταιρεία μας μπορεί να σχεδιάσει μαζί σας την εσωτερική διαρρύθμιση και να σας εισηγηθεί λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας.

8.

 Ποιες είναι οι μέγιστες διαστάσεις των σπιτιών;

Για σκοπούς εύκολης μεταφοράς, το πλάτος είναι μέχρι 3 μέτρα και το μήκος 12 μέτρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κατασκευαστούν μεγαλύτερα σπίτια. Μπορούν επίσης να συνδεθούν μεταξύ τους και το πλάτος να γίνει 6 μέτρα η και περισσότερο.

9.

 Πόσο θα μου στοιχίσει;

Η τιμή εξαρτάται κυρίως από τον εξοπλισμό τον εσωτερικό σχεδιασμό τον τύπο του σπιτιού, το πάχος του τοίχου, το πάτωμα, τις πόρτες, τα παράθυρα... κλπ.

Γι αυτό κάθε σπίτι κοστολογείται ξεχωριστά.

Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα pantazismetal.com.cy